Demilitarization and International Law in Context

En bok om Ålands demilitarisering och neutralisering, skriven av bl a fredsinstitutets direktör, Sia Spiliopoulou Åkermark.

Demilitariseringen och neutraliseringen diskuteras utifrån olika perspektiv och sammanhang, bl a dess historia, reglerande avtal, samt relationen till havsrätt och kollektiv säkerhet.

Vad betyder den ökande sammanblandningen av civila och militära mål och verktyg för Ålands demilitarisering och militarisering?
Hur påverkas Åland av nya former av militärt – civilt samarbete i vårt närområde och i Europa?
Vilken betydelse har utvecklingen av nya teknologier för Ålands demilitarisering och neutralisering?

Boken baseras på ett flerårigt forskningsprojekt.

63.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Pirjo Kleemola-Juntunen, Saila Heinikoski, Sia Spilipoulou Åkermark
  • Förlag: Routledge Focus
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Engelska
  • Publiceringsår: 2018
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 128
  • ISBN:9781138093300

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.