Sanningen om Ålandsbanken

– 100 berättelser genom 100 år –

Måste en bankhistorik vara sövande läsning? Nej.
I Sanningen om Ålandsbanken möts du varken av cirkeldiagram eller siffertabeller, däremot bjuder vi på 100 mustiga berättelser. Du får svar på frågor som du inte visste att du ville ha svar på:
Varför utbrast bankens telefonist I love you?
Vad har åländska folkdansare med Stureplan att göra?
Hur kunde bankens ledning vara ovetande om börsnoteringen 1942?
Och mycket mer.

Ålandsbanken har gått sin egen väg i 100 år och den här boken är inget undantag. Efter att ha läst den här boken kommer du att se på Ålandsbanken med nya ögon!

Ålandsbankens intäkter för denna bok går oavkortat till Östersjöprojeket.

22.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Joakim Enegren
  • Förlag: Ålandsbanken
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 164
  • ISBN:9789529413140

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.