Det underbara postkortslandet Finland – en resa i tiden, Upeiden postikorttien Suomi – Aikamatka

Finlands historia är ovanligt rik på dramatik, historiska skeenden och strömningar, som dokumenterats i postkort. I stor utsträckning har också postkort i Finland använts som led i den politiska propagandan. Boken riktar sig inte bara till postkortsamlare utan även, till den bredare allmänhet som intresserar sig för nutidshistoria. / Suomen historia on epätavallisen rikas dramatiikaltan, historiallisilta tapahtumiltaan ja aatevirtauksiltaan, joita on dokumentoitu postikortteihin. Soumessa postikortteja on käytettylaajasti apuna myös poliittisessa propagandassa. Kirjaa ei ole suunniteltu ainoastaan postikorttikeräilijöille vaan myös laajemmalle yleisölle, joka on kiinnostunut nykyhistoriasta.

Slut i lager

  • Författare: Anders Saxon
  • Förlag: PQR
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Språk: Finska, Svenska
  • Publiceringsår: 2009
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 149
  • ISBN:9789525705119

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.