Klobben – danat ur havsvågor

Johan Mörns idé, fiskeläget ”Danat ur havsvågor” är byggt enligt en ursprunglig förlaga på Klobben i Saltviks skärgård. Där kan besökare med alla sinnen komma i närkontakt med skärgårdsnatur och samtidigt få en historisk närvarokänsla och återblick till 1900-talets början då den strömmingsfiskande, obesuttna befolkningen under livsfarliga strapatser bärgade sin mest betydelsefulla inkomst ur havet. Boken ”Danat ur havsvågor” vill ge dig läsare historisk mersmak, inspiration att lära mer och därtill en givande guidad tur på Klobben.

20.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Annette Bergbo, Sällskapet för Kråkskärsstugans renovering
  • Förlag: Egen utgivning
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Publiceringsår: 2016
  • Antal sidor: 48
  • ISBN:9789529381012

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.