Stenkast

Stenkast – en roman av Marlene Lindbäck

Ludvig har äntligen fått sin pappa och Simone har fått ett bok-café. Liv är den som hänger i luften och drömmer om att komma till sin mamma som är död. Lily som börjar leva på riktigt bara något år innan hon ska dö och inser att det finns en del att ångra. Lisa splittras mellan krav som ställs och alkoholen som får henne att härda ut. Kvinnohemmet Stjärnhus blir alltmer viktigt för utsatta kvinnor och barn samtidigt som hon glider längre och längre bort ifrån det, sig själv och dem hon älskar.

Georgi som kommer till Åland från ett fattigt land i syfte att samla ihop pengar för en drägligare tillvaro men hittar något annat som fångar in honom i drömmar om ett annat liv.

En dag ställs allt på sin spets. Mitt emellan sammanstrålande själar och starka vänskapsband bygger rädslan bo. Hatet sträcker sig från gatorna och in i det mest privata, och när det som inte får ske ändå händer, var finns styrkan och handlingskraften då?

Stenkast är den fristående uppföljaren till Stjärnhus. En berättelse om svek, makt, maktlöshet och starka band i kärlekens namn.

25.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Marlene Lindbäck
  • Förlag: Visto förlag
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2022
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 217
  • ISBN:9789178859375

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.