Kärlek, lögner och tarot

Kärlek, lögner & tarot

Frida har precis träffat sin drömman efter skilsmässan och nu känns det äntligen som att livet är som hon vill ha det. Men så upptäcker hon att hennes nya kärlek är gift med någon annan och plötsligt vänds allting upp och ner. Hon ger sig ut i Stockholms dejtingdjungel och krogvärld på nytt.

Vid sin sida har hon sin vän dejtingproffset Lena, och till hjälp en tarotkortlek som vägleder henne genom kommande äventyr. Men det ska visa sig att det inte är så lätt att spå framtiden som de trott…

Mia Waara bor i Stockholm, har två döttrar och är delvis uppvuxen i Mariehamn, där hennes morföräldrar bodde. Hon jobbar som kontorchef och är diplomerad tarot-tolkare och livsinspiratör. I sin stuga på Åland tillbringar Mia gärna sin lediga tid.

26.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Mia Waara
  • Förlag: Ordberoende Förlag
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 352
  • ISBN:9789189363007

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.