John Hjalmar Isidor Karlsson

För en tid sedan blev jag uppringd av en dam i Huddinge, en släkting till mig, som heter Ulla Käld. Hennes morfar var kofferdi-skepparen i Vårdö, Karl-Evert Karlsson, tillika min farfars bror. Hon ville skänka mig en kista med diverse material från tiden mellan 1897 och 1918.

Samtidigt undrade hon om jag kunde skriva något om hennes morbror, äventyraren, sjömannen, spionen och Vite jägaren John Karlsson som stupade i inbördeskriget i Gamla Karleby 1918 endast 26 år gammal. John Hjalmar Isidor Karlsson var född 1983 i en stor syskonskara. Han stod sin fader mycket nära, vilket präglat hans personlighet, så jag inleder med en utförlig presentation som innehåller många anekdoter om Karl-Evert.

39.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Ben Listherby
  • Förlag: Egen utgivning
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2024
  • Typ: Häfte, stansat eller liknande
  • ISBN:JOHN HJALMAR

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.