Jag lever än! 12 berättelser från Lumparland

I den här boken presenteras glimtar ur tolv långa liv som till det yttre kanske inte är särskilt uppseendeväckande: historier om vanligt, idogt äldre folk med anknytning till en liten landsbygdskommun. Boken bygger helt och hållet på deras egna muntliga berättelser.

Just vanligheten ger det samlade materialet dess styrka och rikedom. Den som levt länge har också hunnit uppleva mycket, och vardagens dramatik, sorger, glädjeämnen och heroism frodas mitt i det strävsamma och vanligtvis oglamorösa livet.

Människorna och tillvaron i arbetets tecken visar sej plötsligt vara långt ifrån grådaskiga, och under den nästan sekelslånga tidsperioden som dessa människor levt och verkat har många, stora och omfattande förändringar ägt rum i vårt samhälle, såväl socialt som inom det tekniska och kulturella området.

Dessa tolv personer, som här delar med sig av sina berättelser, har alla haft många nyckfulla vindkast att manövrera efter, och här beskriver de med egna ord en del av de prövningar och glädjeämnen som har kantat deras resa genom livet.

Tillsammans med oss, och den här boken, lever både de och deras berättelser nu vidare.

27.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Förlag: LumparLab teaterförening r.f
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Kommun: Lumparland
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 91
  • ISBN:9789525614756

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.