Farbror Otto- Över bygden skiner sol

Otto Emanuel Andersson (1879-1969), musikolog och folklorist, professor som slapp att bli stundent. Från hemmanet i den åländska skärgården klev han in i den akademiska världen och utmanade förstockade konventioner.
Anderssons liv präglades av kunskapstörst och idogt arbete. Han hade en anmärkningsvärd förmåga att axla olika roller, och en medfödd karisma som gjorde att han var i sitt esse i olika sociala situationer. Han älskade sången, tonerna, poesin, dansen och klädseln i helg och söcken och fick studera och utöva det som han brann för.
Otto Andersson är den stora förgrundsfiguren inom musikvetenskap o Norden och en av de första som gjorde finländsk musik- och folkdiktsforskning internationellt känd.

29.70

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Matts Andersson
  • Förlag: Arap Group AB
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2018
  • Typ: Häftad
  • ISBN:9789529404452

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.