Berättelsen om Fridolf Ferdinand Sundberg

Den här boken handlar om hur godset Bolstaholm kom att tillhöra familjen Sundberg. Året var 1922 och Fridolf Sundberg var nyss hemkommen från Kalifornien. Han ville skaffa ett eget ställe för pengarna han tjänat i Amerika. Av en händelse fick han erbjudande om att köpa gården Bolstaholm. Gården har anor från 1400-talet och har inhyst såväl svensk och finsk adel, som åländska företagare och åländskt tjänstefolk. Fridolf tvekade inte en sekund utan slog till och köpte gården. Gården var då och är idag en unik plats på Åland och har alltsedan köpet förvaltats av Fridolf och därefter av hans son Götrik och sonson Henrik.

25.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Götrik Sundberg
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2022
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 43
  • ISBN:9789529463190

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.