Är det något särskilt med dig?

I sin första självbiografiska bok Aldrig en av oss från 2017 tecknar Yvonne De Geer en uppväxt som adoptivbarn i en av Sveriges mest kända adelsfamiljer. Hon var högt älskad av sina excentriska föräldrar, men blev med tiden mycket medveten om sitt röda blod i en släkt där alla andra hade blått. Boken fick många engagerade läsare, inte minst Svenska Dagbladet recensent Ida Therén:
”Jag fastnade verkligen för den här boken, och mot slutet inser jag att jag gärna hade velat läsa vidare. Jag ser fram emot en till bok, om Yvonne De Geers liv som vuxen.”

Och här är den: berättelsen om hur Yvonne De Geer blir Pennskaft, gör karriär som landsortsjournalist, rekryteras till nystartade Expressen av chefredaktören Car-Adam Nycop som en av de första kvinnliga reportrarna, blir upplockad av en vissångare med rymligt samvete, senare gift och skild och upprepade gånger bemött med en generande underdånighet tills det visar sig att hon inte är en De Geer av blodet.

Då kommer frågorna som stänker av ättika: Är det något särskilt med dig?

24.80

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Yvonne De Geer
  • Förlag: Bokförlaget Polaris
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2022
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 277
  • ISBN:9789177956716

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.