Anders Wiklöf : murarens son

Jag minns att jag en gång frågade: ”Mamma, har du aldrig sett mig?”
”Anders, när jag hör dig vet jag hur du ser ut”, svarade hon.
Det här är berättelsen om Anders Wiklöfs väg från det fattiga arbetarhemmet med den synskadade mamman och murarpappan till positionen som en av sin tids mest framgångsrika affärsmän.
Idag driver Wiklöf nordens största enmansföretag och är storägare i Ålandsbanken och i de båda åländska tidningarna. Han har också en av Nordens främsta privata samlingar.
Staffan Bruun har skrivit en medryckande biografi över ett fascinerande livsöde. Utrustad med en pojkaktig charm och en enastående näsa för affärer har Anders Wiklöf lyckats med i stort sett allt han företagit sig. Utan att för den skull någonsin glömma vare sig samhällets svaga eller sitt eget ursprung.

28.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar

I lager

  • Författare: Anders wiklöf, Staffan Bruun
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 283
  • ISBN:9789515249203

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.