Vi öppnar dörren

Vi öppnar dörren är en samling texter om psykisk hälsa och psykisk ohälsa. Vi har under åren 2019-2021 haft en skrivgrupp med namnet ”Skriv ditt liv”. Vi har skrivit egna berättelser om vardagslivet, samhällsengagemang och om minnen, känslor och tankar. Syftet med boken är att bidra med några nycklar som kan öppna dörrar. Vi vill bidra till att minska stigmatiseringen mot psykisk ohälsa och dela olika erfarenheter för att hjälpa andra. Vi har arbetat med projektet inom Reseda.

26.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Camilla Eklund, Christina Sjöblom, Eva Ringwall, Håkan Mansnerus, Johnny Jansson, Mimosa Björkén, Ninnie Westerback
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Svenska
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 90
  • ISBN:90500244

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.