Efter tio år på kvinnotidning vet man…

”-Ja vad vet man efter tio år på glossigt magasin? Inte så mycket mer om kvinnor. Men jag vet hur det är att ha ett jobb som folk brukar vara lite avundsjuk på eftersom det är så ’kre-a-tivt’. Vad kan man annat göra än att nicka och hålla god min? Fast man låter bli att berätta om alla idémöten där fem personer sitter och stirrar in i väggen, och någon harklar sig och mumlar något som de andra inte riktigt hör. Sedan skriver jag som vanligt om något vardagsnära som singelliv, borttappade livspusselbitar, karriärångest, nya kärleken, män vs kvinnor och små små sammanbrott. För sånt man stöter på i vardagen är lättast att skriva om.”

Fred Forsell är journalist, krönikör och ålänning. De senaste tio åren har han varit redaktör och krönikör på tidningen amelia, och skrivit uppskattade krönikor även i Nya Åland. Efter tio år på kvinnotidning vet man… är en samling träffande, smarta och humoristiska texter om medelklassliv på 2010-talet.

25.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Fred Forsell
  • Förlag: Riviera förlag
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2016
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 168
  • ISBN:9789197753166

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.