Rädda miljön och bli rik på kuppen

Vad kan du göra för att motverka klimatförändringen på bästa sätt, utan att ge avkall på det som är viktigt för dig?

”Rädda miljön och bli rik på kuppen” är en praktisk guide till det mest effektiva sättet för dig att göra en insats för klimatet och samtidigt förbättra din privatekonomi. Boken innehåller konkreta tips på hur du enklast ställer om din konsumtion för att både minska ditt klimatavtryck och dina månatliga utgifter. Den ger dig verktygen för att på ett systematiskt sätt ta dig an din ekonomi och öka ditt sparande.

En minskad konsumtion är nödvändig för att undvika en klimatkris, men genom att inte bara konsumera mindre utan även investera pengarna som blir över på ett hållbart sätt kan du göra ännu större nytta för miljön. Och vet du vad? Att investera i morgondagens klimatlösningar såsom vindkraft, solenergi och bättre avfallshantering kan dessutom göra att du blir rik på kuppen.

28.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Fredrik Rosenqvist
  • Förlag: Egen utgivning
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 97
  • ISBN:9789529424528

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.