Farfars båtar

Farfars båtar 1867-1993

Från Kalkskutor till Bilfärjor

Farfars båtar bygger på det omfångsrika Myrstenska släkt- och företagsarkivet. Charlotte Lautmann har gjort en viktig och bestående insats redan genom att ordna detta unika arkiv, som ger detaljerade personliga inblickar i de skiftande villkoren för rederiverksamhet under såväl segelfartygens som ångbåtarnas och passagerarfärjornas tidevarv.

Läsaren får en konkret och personlig inblick i redarlivets hårda realiteter som kostsamma investeringar, oberäkneliga konjunktursvängningar och ständig risk att förlora fartyg, last och människoliv.

35.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Charlotte Lautmann
  • Förlag: Text&Idé&Bild
  • Genre: Historia & arkeologi, Sjöfart
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 264
  • ISBN:9789151997773

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.