Ålands kyrkor volym IVa – Finström

Från den gryende medeltiden på Åland saknas historiska källor. Därför kommer kyrkobyggnaderna att inneha en nyckelposition i uttolkandet av den historiska processen. Med sin konstnärliga och skulpturala utsmyckning utgör kyrkan den viktigaste källan till kunskap. En korrekt tolkning av kyrkobyggnaderna är av vital betydelse för uttolkandet av medeltiden på Åland. Volym IVa av Ålands kyrkor, som omfattar Finströms kyrka, utgör fjärde skedet av en planerad svit om Ålands medeltida moderkyrkor och kapell. Finströms kyrka är av den rang att den ensam fyller en hel volym. Avsikten är att Geta kyrka, kapellkyrka under Finström, publiceras skilt för sig som Volym IVb.

40.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Åsa Ringbom, Kjell Söderlund
  • Förlag: Ålands Landskapsregering, Museibyrån
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Kommun: Finström
  • Typ: Inbunden
  • ISBN:9789525614770

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.