Åland i tiden och i världen

En vacker och annorlunda bok om Åland igår, idag och imorgon. Vi hoppas den får dig att vilja veta mer.

Vad betyder Åland och den unika Ålandslösningen för alla dem som bor här, och för världen idag? Det är frågan vi vill besvara med denna bok. Ålands fredsinstitut har sedan starten för 30 år sedan tagit emot frågor och besök från när och fjärran. Många vill lära sig om Åland och Ålands mångsidiga relationer till omvärlden. Det är just omvärldens frågor och intresse som ligger till grund för behovet att ta fram lättillgänglighet material om Åland. En bok som grundar sig på både praktisk erfarenhet och gedigen forskning.

 

20.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Nina Fellman
  • Förlag: Ålands fredsinstitut
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 135
  • ISBN:9789525265989

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.