Sjöhistorisk årsskrift för Åland 2018-2019

Den 31:a årgången av Sjöhistorisk årsskrift för Åland.

Innehåll: En koffernagel kom vinande. Bondeseglationens pengar och deras värde. Kvinnors insatser i sjöfarten. Till sjöss med sv viking – en liten landkrabbas minnen. Marina Mercante Nicaraguense s.a. – rederiet som föredrog ålänningar. S/S Ledsunds sista resa – 74 dygn över världens stora hav. Historien om M/S Bergö och M/S Berny. En berättelse om Nåtö lotshemman. Ceiba i Costa Rica – Ingrids nya syster. En docka för Pommern – ett lyckat projekt. Utdrag ur årsberättelser för 2018.

23.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Förlag: Ålands Nautical Club R.F., Ålands Sjöfartsmuseum
  • Genre: Sjöfart
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 140
  • ISBN:90469633

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.