Sjöhistorisk årsskrift för Åland 2011 – 2012:24

Boken du håller i din hand är den 24 årgången av Sjöhistorisk Årsskrift för Åland. Vår färd tar oss denna gång från Ålands hav till skogarna i Wales, och från Östersjö- och Nordsjöfart till veteseglarnas vedermödor. Du får också läsa om hedersmannen Niels Jannasch tackbrev till en annan hedersman, kapten Broman bedömdes väl värt att publiceras och krånglet med ss OSMO och den tragiska förlisningen av ss FLUSH banar väg för presentationen av Sjöfartsmuseets nya ångmaskin.

23.45

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Anita Pensar, Anna Grönholm, Benny Pettersson, Bertil Lindqvist, Erik Andersson, Frank Large, Hanna Cooper-Hagmark, Henrik Karlsson, Jannasch Niels, Lars-Erik Eriksson, Michael Stammers, Per Gustavsson, Yngve Gustafsson
  • Förlag: Ålands Nautical Club R.F.
  • Genre: Sjöfart
  • Språk: Engelska, Svenska
  • Publiceringsår: 2012
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 139
  • ISBN:9789529997152

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.