Från Tjerimai till Moshulu Gustaf Eriksons segelfartyg

TJERIMAI var det första och MOSHULU det sista fartygsköpet i historien om skeppsredaren Gustaf Eriksons berömda segelfartygsflotta, som omfattade hela 39 segelskutor under åren 1913-1953. Dessa skutor var genuina segelfartyg utan hjälpmaskin och de presenteras nu för fösta gången i en egen bok.

Den gedigna boken om Gustaf Eriksons segelfartyg är baserad på sjökapten Göte Sundbergs efterlämnade manuskript, som inte han bli helt färdigt före hans frånfälle och  som nu kompletterats av hans söner.

Boken belyser en fascinerande epok i Ålands historia och bjuder på spännande läsning om fartygen och människorna på deras strapatsrika färder. Denna bok är oumbärlig för alla som är intresserade av Gustaf Erikson och den åländska segelsjöfarten. Hamnar och seglingstider finns dokumenterade i tabeller, något som både fartygsentusiaster och marinforskare har nytta av.

69.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Göte Sundberg
  • Förlag: Ålands Nautical Club R.F.
  • Genre: Sjöfart
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2022
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 509
  • ISBN:9789529997190

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.