Vikingarna i Saltvik – Förbannelserunans makt

AD 989 Saltvik, Åland

Sköldmön Ragnhild sänds av sin far konungen till Koenugardr (Kiev) med sina syskon för att bevista furst Vladimirs och kejsarinnan Annas gästabud, som ordnas deras giftemål till ära.

Resan dit är strapatsfylld, Ragnhild blir attackerad uppe på Hättorna där Ulvar, en man från Saltvik, anfaller henne. Ragnhild försvarar sig med sitt svärd och dödar honom. Det är andra gången Ragnhild blir attackerad. Det var något underligt med den förra gången också, en okänd man, vad ville han?

De kommer fram till Koenugardr. Gästabudet firas i många dagar och blir en trevlig upplevelse för dem. Men, när de besöker marknaden blir Estrid, syster till Ragnhild, Friborg och Vidar, bortrövad av några män. Nu måste de försöka finna Estrid. Resan går via farliga forsar till Svarta havet och vidare till Miklagardr (Istanbul). Där får de hjälp av Kejsar Basileios II som ger män från sitt väringagarde till deras förfogande. Männen som rövade bort Estrid tog fel kvinna. Attackerna mot Ragnhild fortsätter. Någon i deras samhälle vill förgöra den mäktiga sköldmön.

37.90

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Stjernberg, Bodil
  • Förlag: Books on demand
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 384
  • ISBN:9789528093787

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.