Tillhanda

Tillhanda utspelar sig på Åland för omkring hundra år sedan, i den karga yttre skären där människor till stor del var beroende av varandra för sin överlevnad. Man inrättade sig i ledet – det fanns ingen plats för det annorlunda. Kärlek mellan två kvinnor fanns inte. Inte på ytan. Men Alva Sofia som går vilse i snöstormen och kommer till den mattssonska skeppargården, hon upptäcker något annat. Mellan henne och den frimodiga och utmanande Amanda uppstår känslor som inte borde få finnas.

Tillhanda är en oväntad och tidlös berättelse där mänskliga relationer står i centrum, men där gängse seder och bruk utgör hindren.

29.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Liv Wentzel
  • Förlag: Oy Litorale AB
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • ISBN:9789527224380

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.