Till stoft för vinden

-Kanske jag ska söka mig till Irland och strida för deras sak i stället.

-Det du behöver lära dig är diplomati!

-Så lät det inte när de röda ville ta över Finland. Då var Pappa nog så nöjd över att jag ville slåss.

Sverige eller Finland? På Åland klyver åsikterna familjer itu. På Irland rasar en annan frigörelseprocess där gevären talar. Till stoft för vinden är en hisnande berättelse om människors och samhällens öden.

Här återförenas läsaren med flera av de starka gestalterna ut Sonja Nordenswans kritikerrosade En sång ur kylan och Frihetens pris, medan släktkrönikan denna gång gungar över haven till Ålands kust.

Till stoft för vinden är Sonja Nordenswans sjunde roman och är en fristående del av en triologi som spänner över ett sekel och två kontinenter.

 

 

 

29.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Sonja Nordenswan
  • Förlag: Oy Litorale AB
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 218
  • ISBN:9789527224311

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.