Sol över mörka gärden

Line växer upp hos sin mormor Annie, som hatar män. Hon lär Line att aldrig lita på karlar, att klara sig på egen hand. Varifrån mormors hat kommer förstår Line inte. Men hon förstår att det finns sådan man inte ska prata om. Många år senare ärver Line mormors torp och bosätter sig där med sin dotter Alma. Så blir hon en länk i släktens kedja av kvinnor som levt ensamma med sina barn och bekymmer. I varje generation har kvinnorna formats av vardagslivet, men också av sina hemligheter.

Zandra Lundbergs roman Sol över mörka gärden handlar om att hitta sin väg i livet, och om hur svårt det kan vara att bryta sig ur nedärvda mönster och trauman.

26.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Zandra Lundberg
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2024
  • Typ: Danskt band
  • ISBN:9789515260956

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.