Raga

En ung man reser till Indien med sin fars gamla reseanteckningar. Han färdas tusentals kilometer med buss och riksha genom städer och djungler. Han samtalar med främlingar i New Delhis, Varanasis och Bombays myller, ägnar sig åt introspektion i Tharöknen och vistas på ashram i det paradisiska Kerala. Han söker beröring och riktning, och vågar kanske slutligen försöka förstå sina minnen och drömmar.

Raga är en roman om svikna förhoppningar och felslagna relationer, om skuld och moral, om fäder och söner. Men också en kärlekshistoria som andas underlandets grälla färger och påfallande tumult. Kanske är Indien den fond mot vilken de egna rädslorna och livslögnen kan framträda, vare sig man vill det eller inte.

29.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Martin Högstrand
  • Förlag: Scriptum
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2024
  • Typ: Danskt band
  • ISBN:9789527523209

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.