På hedersord

Teos och Filips vänskap är inte som en vanlig vänskap. Där finns något annat, något mer, något som ingen av dem behöver uttala. Men så en dag bryter Filip kontakten utan att förklara varför. Teo lämnas i total ovisshet. När ett kryptiskt brev dyker upp bestämmer han sig. Han måste ta reda på vad som hänt. En känsla av skuld gnager fast den inte borde.

Teos väg mot svaret blir snårig. Han vågar sig allt längre bort från sin komfortzon och samtidigt allt närmre sig själv. Kontakten med Filips gamla kärlekspartner ska få en avgörande betydelse, den som var så oskyldig först.

På hedersord är en roman om självuppgörelse. Det är en berättelse om en man som tar sig in bakom Lögnen med stort L och möter sig själv genom den smärtsamma sanningen om en vän.

Stefan Högberg växte upp i Mariehamn och arbetade ett par år i staden innan det var dags för studier i Uppsala och Örebro. Efter examen i ämnet kommunikation blev han kvar i Sverige men fortsätter självklart besöka Åland regelbundet. Han har numera mångårig erfarenhet av text, bild och prat från sitt dagliga arbete och när läget är det rätta blir det gärna romanförfattande utanför arbetstid. Relationer, psykologiska teman och en touch av spänning beskriver berättarstilen. På hedersord är Stefan Högbergs tredje roman.

14.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Stefan Högberg
  • Förlag: Books on demand
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 308
  • ISBN:9789177856252

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.