När äppelträden står i blom

När äppelträden står i blom

Året är 1653
Bondpojken Måns från Storby inleder sitt första uppdrag som postbonde och tvingas i all hast ut på en färd över Ålands hav.

Stormakten Svea rike tärs av till synes oändliga krig, med makttörstande grannar tätt inpå tröskeln. Christina har varit drottning i tre år, när en oanad utveckling tvingar henne till omöjliga val. En färd längst med postvägen genom Åland blir stormaktens enda räddning.

Upplev Åland under en tid av intriger och maktkamp, där postvägen får en central roll i stormaktens utveckling. Med inspiration hämtad av verkliga karaktärer ur den åländska historien, ges en alternativ bakgrund till drottning Kristinas abdikering.

29.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Förlag: Cavannus
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 133
  • ISBN:9789526947327

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.