Min amerikanska tant

Det var roligt att få ett brev av er och det gläder mig att ni tyckte och skivorna som jag skickade. Livet blir så mycket lättare med musik. Det finns musik för alla sinnesstämningar från glädje till ilska, lust och sorg. Till sist har jag två önskningar. Den första är att ni slutar tanta mig. Kalla mig Iris och säg du! Den andra är att aldrig be mig komma med skvaller. En dag – för jag hoppas vi kommer att träffas – skall jag berätta för er vad skvaller och avund kan ställa till med.

Liv stiger över tröskeln till vuxenlivet i 1960-talets Mariehamn, som förs in i en värld med allt snabbare tempo och nya värderingar. Samtidigt drar deras Amerikasläkting in som en stormvind. Inte heller på ålderns höst ligger det i Iris Scanlans natur att fråga eller förklara sig när hon färgar familjens liv med sin musik, sin generositet och sitt frisinne i kärlek. För den buttra brodern, Livs morfar Arvid, är Iris helt enkelt för mycket.

Den klarsynta tonåringen upptäcker snabbt skuggorna och sorgerna bakom både glättighet som hårdhet. Tillsammans med Iris och morfar Arvid gör hon en resa som handlar och skuld och befrielse – där de små stegen är de svåraste och de viktigaste.

29.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Sonja Nordenswan
  • Förlag: Oy Litorale AB
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Danskt band
  • Antal sidor: 152
  • ISBN:9789527224625

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.