Frihetens pris

Året är 1919. Sergeant Jason Mossberg kommer hem till San Francisco från kriget i Europa där han har fått reda på att hans älskade och aktade farfar inte är den som han påstått sig vara. Han bestämmer sig för att ta reda på sanningen.
”Ja-a du”, sa farfar och rätade på ryggen. ”Jag har väntat på det här halva mitt liv. Först skräckslaget. Men med åren mer som en stilla undran, som bara då och då har trängt upp i mitt medvetande. Ett par gånger har det varit nära. Båda gångerna har jag lyckats avvärja faran. Det konstiga, nu när du frågar, är att jag märker att jag inte längre känner nån rädsla. Dö ska jag ändå snart…”
Läsaren får följa med på en resa tillbaka i tiden, med början i 1850-talets Finland och Irland. En resa vars genomgående tema är kamppen för överlevnad och jämlikhet.
Sonja Nordenswan debuterade med en självbiografisk essä om livet på långfart i Sjöhistorisk årsskrift för Åland. Frihetens pris är hennes femte roman och en fristående parallellhistoria till den kritikerrosade En sång ur kylan. Hon har även medverkat i antologin Noveller för Världens Barn.

29.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Sonja Nordenswan
  • Förlag: Oy Litorale AB
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 268
  • ISBN:9789527224045

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.