Frejas bok: Förföljd

Stockholm 1994. Freja Nordin driver sitt företag Vanadis Erotica, men  förföljs av personer som ser henne och hennes bransch som provokativ. Trots framgångar känner hon sig vilsen, inte minst när oförmågan att stanna i relationer får henne att känna sig misslyckad. Men Freja får annat att tänka på när ett märkligt arv och några gamla kärleksbrev visar att hon levt i en lögn. Och längs vägen uppdagas fler lögner. Vem är hon egentligen?

Stockholm 1676. Anna Sippel-Bråk lever in en tid där personer med helande förmågor förföljs, fängslas och avrättas. Annas kunskaper i örtmedicin är uppskattade även bland de inflytelserika, men räcker det för att skydda henne? Och Anna har fler bekymmer. Om något skulle hända, kommer hon att kunna föra Sanningarna vidare? Kan glädjeflickan Vanda vara den som hjälper henne?

Det är trehundra år mellan kvinnorna, men många band som för dem samman. Båda är förföljda för något de tror på, och som kan hjälpa andra. Men vad är det egentligen som förenar dem?

25.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Pernilla Lindroos
  • Förlag: Lava Förlag
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Flexband
  • Antal sidor: 280
  • ISBN:9789189778580

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.