Franciskanermunken från Kökar – En skröna om en gengångare under 600 år

Att jag levat som franciskanermunk eller rättare sagt som franciskanerbroder i konventetet på Kökar under 1400-talet var ingen överraskning för mig. Däremot var det en total överrumpling att jag inte fick någon förlåtelse vid bikten utan blev förpassad till gengångare i många hundra år. Först nu 2015 beslöt jag sent omsider att berätta allt från början till slut om mitt liv och långa existens. Med skrönor och med för franciskanerna viktiga områden har jag försökt skapa den tidsmiljö i vilken franciskanermunkens livsroman utformar sig.

23.90

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Håkan Gullmets
  • Genre: Romaner
  • Publiceringsår: 2016
  • Kommun: Kökar
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 195
  • ISBN:9789529358069

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.