En sång ur kylan

En sång ur kylan är en märgfull släktkrönika som spänner över tre generationer från 1830-talet till 1918. Händelserna utspelar sig i sydvästra Finland, i Helsingfors samt på en liten egenartad irländsk ö ute i Atlanten. Huvudpersonen, 85-åriga Emma Mossberg, har alltid tigit om det som var. Men nu är hon redo att göra upp med det förflutna och ”krossa ormarna för evigt”. Hon gör det genom att skapa berättelser som hon återger högt för katten Misha. ”Jag var van vid att vuxet folk fann mitt ansikte motbjudande och vände bort blicken. Jag var van vid att de tilltalade mig som om jag vore efterbliven. Och när det gällde barn var jag van vid att de blev rädda för mig och började gråta och skrika.” Så småningom knyts Emmas berättelser ihop och hennes livsöde får sin förklaring.

29.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Sonja Nordenswan
  • Förlag: Oy Litorale AB
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2016
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 170
  • ISBN:9789525045833

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.