Där mirakel sker

Maja har knappt tagit sig ur sin trettioårskris och är nu i en rasande hastighet på väg mot fyrtio. Men hon har ingen som helst intention att ta sig an någon fyrtioårskris, det är nog krisat. Maja har nämligen äntligen fått ordning på sitt röriga liv – på ett mirakulöst vis har saker fallit på plats.
Hon har sin älskade Erik och lille Dylan. Det är bara den där frågan om vad hon ska göra när hon blir stor som hänger löst. Desperat tar hon anställning inom hemtjänsten och hoppas på att slippa alltför mycket kiss och bajs och död.
Men livet är inte färdigt med sina överraskningar och en dag får hon ett mejl från en Ruben Öst vilket kommer att ifrågasätta vem hon är.

24.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Pernilla Lindroos
  • Förlag: Lava Förlag
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2024
  • Typ: Danskt band
  • ISBN:9789189895102

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.