A. Lena Persons hjärtehotell

Allt oftare gör jag tillbakablickar. Dröjer mig kvar vid tiden före kassettbandet brast; tiden när jag hade ett riktigt liv. på så sätt fördriver jag dagarna; försöker klargöra för mig själv varför det blev som det blev. Tillbakablickandet är också ett sätt att hindra mitt sinne från att skrumpna ihop. I min händelselösa , opåverkbara tillvaro är risken synnerligen överhängande. Mitt liv började förstår när jag föddes, men jag vill återvända till ungdomsåren. Till den sista våren i mellanskolan då allting ännu var oskuldsfullt och Lena fick sin första kyss.

Sonja Nordenswans roman tar oss med på en nostalgitripp till det frigjorda 70-talet, eller hur var det nu riktigt?

”Frihetens pris” är den femte av Nordenswans romaner, och enligt mig måste hon vara en av svenskfinlands skickligaste författare idag. *Janet Wallsten, Österbottens tidning

Sonja ordenswan gillar att berätta historier och gör det bra, tiden vaknar till liv genom små detaljer. *Benita Mattsson-Eklund, Tidningen Åland

24.90

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Sonja Nordenswan
  • Förlag: Oy Litorale AB
  • Genre: Romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2020
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 168
  • ISBN:9789527224304

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.