Nycklar till nervsystemet – Lås upp din innersta potential

Hur skulle små barn med stora svårigheter kunna hjälpa idrottare i världseliten? Eller vanliga vuxna med stelheter i kroppen, relationsproblem eller stress? Jo, genom att visa hur man låser upp ett nervsystem!

Från en dold visdom i öst via småttingar med utmaningar har vi börjat förstå hur saker och ting hänger ihop i nervsystemets svindlande gångar. Här får du läsa om hur jakten på nycklarna till nervsystemet började. Du får följa med på en resa i de primära reflexernas funktion genom hela livet. Hur stressen påverkar oss och kanske det viktigaste av allt: Hur vår hjärna verkar fungera. Vilken roll spelar signalsubstanser och hormoner och vad händer när man inte kommer ut ur sin reptilhjärna och beter sig lika nyanserat som en… krokodil? Och viktigare än så: Hur tar man sig därifrån för att få tillgång till sig själv?

35.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Tom-Stefan Witting & Jane Witting
  • Förlag: Opus Liberum
  • Genre: Psykologi & medicin
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 211
  • ISBN:978952948459

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.