Svenerik -Mitt liv som Sjöman

Svenerik, om livet som sjöman.
Nedanför navigationsskolan vid Södragatan 33 i Mariehamn föddes och bodde Svenerik Nyholm under sin uppväxt. Kanske var det närheten till navigationsskolan som gjorde att han drömde om ett liv till sjöss, att han varje dag såg sjömanspojkarna som kom och gick uppför den ståtliga trappan som avgjorde hans yrkesval.
Svenerik är författaren Kjell Jahréns morbror och Kjell har nu skrivit ner hans morbrors berättelser från det att han som 17 åring gick till sjöss.

26.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Kjell Jahrén
  • Förlag: Mariehamns tryckeri AB
  • Genre: Memoarer & biografier, Sjöfart
  • Språk: Svenska
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 39
  • ISBN:90486425

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.