Spökhistorier från Svenskfinland

Spökhistorier från Svenskfinland samlar olika upplevda och ihågkomna, mer eller mindre kända, spännande och skrämmande berättelser om bland annat spöken, häxor och hemsökta gårdar och trakter längs hela den finlandssvenska kusten.

Historierna härstammar från tiotals platser i Österbotten, Åboland, Västnyland, huvudstadsregionen och Östnyland samt på Åland. Boken bygger på intervjuer med experter, gårdsägare och andra med egna upplevelser av något spöklikt och hemsökt. Boken avslutas med några expertkommentarer om folktro samt innebörden av spökhistorier för människan.

Boken lämpar sig för både yngre och äldre, består av intervjuer och korta texter för varje spökhistoria och är rikt illustrerad av Nils Huldén.

31.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Tomy Karlsson
  • Förlag: Libraria
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 182
  • ISBN:9789526518251

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.