Plötsligt! En personlig skildring av krishantering i vardagen

I den här boken beskriver jag hur en oförutsägbar brand i ett skolhus plötsligt förändrade en trygg skolvardag och hur jag som skolledare upplevde hela processen. Jag har under skrivandets gång gjort en mental resa, där jag många gånger gått igenom hela processen och bearbetat det som hänt. Reflektionerna har påverkat både mina tankar och handlingar. – Birgitta Ponthin

26.80

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Birgitta Phontin
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2017
  • Typ: Häftad
  • ISBN:9789529386925

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.