Med doft av 100 kryddor

100 berättelser från kvinnor som har flyttat till Åland

De kommer från jordens alla hörn, alltifrån Copiapó i Atacamaöknen, den 5000 år gamla staden Aten och mångmiljonstaden Istanbul, till Tasmanien, Addis Abeba, ön Pag och den stellsamma Grönlandsbukten Saqqaq. Kanske är de din granne, din kollega, mamman till dina barns dagiskompisar eller sjuksköterskan som tar hand om din farfar.

De är en del av Åland och nu när Åland firar 100 år av egensinne, berättar de sina historier för dig.

42.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Liz Lindvall (red.), Mercedes Urbano-Winquist (red.)
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Publiceringsår: 2022
  • Antal sidor: 298
  • ISBN:9789525705850

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.