Konsten att inte hitta sig själv på Bali

Zandra är hopplöst less på sitt liv. Less på sin karriär som kvällstidningsreporter i Stockholm. Less på sin dyra bostadsrätt med märkliga grannar. Less på sorgekänslan inombords. Inte ens antidepressiv medicin tycks hjälpa.

Så föds idén att omskapa sig själv: Zandra ska bli en yogamänniska. Hon ska självhjälpa sig till en ny, nöjd kvinna och läka sitt mörka förflutna för gott.

I jakten på att hitta sig själv reser Zandra runt i världen. Hon yogar i Indien. Söker själsro genom att följa guruernas råd. På Bali betalar hon dyra pengar för att detoxa och dricka gröna juicer.

Konstigt nog mår hon bara sämre ju mer hon försöker. Hitta-sig-själv-drömmen blir till slut en mardröm.

Det här är en sann historia för alla som någon gång undrat: ”Borde jag bara säga upp mig och dra till Bali?”

Zandra Lundberg är uppvuxen på Åland och jobbar som yogalärare i Mariehamn.

26.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Zandra Lundberg
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2022
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 232
  • ISBN:9789515255976

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.