Faster Ailis dagböcker – hennes vardag i krigstidens Helsingfors

Aili Nilsson föddes 1892 i Uleåborg och flyttade sedan som ung till Helsingfors. I boken ”Faster Ailis dagböcker – hennes vardag i krigstidens Helsingfors” får vi följa hennes liv från 1918 till 1948 genom dagboksanteckningar bearbetade av Gunnel Nilsson.

Ibland kan man för en stund glömma hela kriget, fast vi lever som på en vulkan. När som helst kan det ju börja regna bomber över oss och ryssarna kan svärma över hela landet.”

39.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Gunnel Nilsson
  • Förlag: Lilla Skaperiet
  • Genre: Memoarer & biografier
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 268
  • ISBN:9789529446827

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.