För att ta sig ur en rivström måste man röra sig i sidled

Se alla lerforsar / flodsprängda broar /
människoströmmar
så mycket löst

One in a hundred years

Vi har rustat upp och rustat ner
vi fattar att historien inte är slut

planterar solrosor
spränger trotsigt alla sömmar

JA, HUR TAR MAN SIG UR EN RIVSTRÖM? I en laddad och vindlande diktsvit dokumenterar Mikaela Nyman en turbulent period där växande globala utmaningar har djupgående lokala effekter och långt borta är närmare än någonsin. Samtidigt fortsätter människorna att rista in sina bomärken i tillvaron och tolka tidens tecken, leva sina vardagsliv, oroa sig för sina nära och kära men också för det sedda som inte kan göra osett, det som skymtar vid horisonten.

26.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Mikaela Nyman
  • Förlag: Ellips förlag
  • Genre: Lyrik och essäer
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Flexband
  • Antal sidor: 64
  • ISBN:9789527081358

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.