Pyro, party och pudelrock

Under 1980-talet drabbas många åländska ungdomar av en masspsykos. De lägger all sin tid, all energi och alla pengar de äger på att bli rockstjärnor. De startar band, repar och skriver musik som om deras liv hängde på det. De festar vilt i svinkalla lokaler som luktar skunk. De intar scenen med så mycket spandex, pulverpermanenter och pyroteknik att det räcker för att starta ett mindre krig. De grälar, garvar och skapar grymt mycket bra musik som folk inte får nog av att dansa, rocka och partaja till. Boken bygger på intervjuer med medlemmar i Good Evening Manchester, Limelight, Gycklarnas afton och mängder av andra kultförklarade åländska 1980-talsband.

55.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Fredrik Rosenqvist
  • Förlag: på grön kvist
  • Genre: Konst & drama
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • ISBN:9780997025491

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.