Lumparn runt

Kom med på en spännande färd kring det vackra och spännande innanhavet Lumparn på Åland, en färd i förfluten tid och nutid. Läs om intressanta människoöden, sevärdheter och engagerat miljöarbete. Läs om entusiastiska eldsjälar fantastiska arbete vid Puttes vädersåg i Lumparby, skeppargårde Pellas, museigården Nybons i Krogstad och Önningebymuseet. Den här publikationen är oumbärlig för dig som är intresserad av åländsk lokalhistoria och lämpar sig såväl för ålänningar som turister. Bland de medverkande skribenterna återfinns författarna Carina Karlsson, Kiki Alberius-Forsman, Kjell Ekström och Leo Löthman.

Lumparn runt är ett projekt som kunnat förverkligas tack vare stöd från Svenska kulturfonden och Olof M. Janssons stiftelse.

7.70

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Redaktör Kjell Ekström
  • Förlag: Arbetsgruppen för Lumparn runt
  • Genre: Djur & natur, Konst & drama
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Häfte, stansat eller liknande
  • Antal sidor: 48
  • ISBN:9789526968841

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.