Längtan utan saknad

Raimo Mattsson (1965-) är ursprungligen hemma från Eckerö på Åland, men är sedan länge bosatt i Åbo där han verkar som lärare och bildkonstnär.

Längtan utan saknad är min andra bok och den fokuserar på min verklighet, mina tankar i min verksamhet som målare. Som den föregående boken är texterna spontana och de kan läsas som enskilda små helheter eller som en fortlöpande text, ett försök att skapa en stig till och in i mitt eget skapande och var det har sitt ursprung.

12.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Raimo Mattsson
  • Genre: Konst & drama
  • Språk: Svenska
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 160
  • ISBN:9789529448258

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.