Ålandskoloristen – en bok om Bo Högnäs

Ålandskoloristen – en bok om Bo Högnäs

Kärleken till de åländska färgerna.

Bo Högnäs, född 1919 i Pedersöre var under 1970-80-talen en självklar deltagare i konstutställningar på Åland. Hans djärva målningar med tolkningar av naturen uppskattades av kritikerkåren och många ålänningar förvärvade verk av honom.

Under sina dryga 70 år i livet skapade han konst som inte får glömmas bort. Hans kärlek till naturen, till människan och kulturen färgade paletten i starka harmonier och färgkaskader som saknar motstycke i den åländska konsten. Den här boken är en hyllning till Ålands främsta kolorist Bo Högnäs.

Bokens texter är författade av Kjell Ekström, produktion av Per-Ove Högnäs, formgivning av Eva-Jo Hancock.

45.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Eva-Jo Hancock, Kjell Ekström, Per-Ove Högnäs
  • Förlag: Egen utgivning
  • Genre: Konst & drama
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2020
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 192
  • ISBN:Saknas

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.