Åland, vårt Åland

Den här boken är en upplevelseresa runt Åland. En vacker skildring av en vacker ö. Läsaren får följa med fotografen Daniel Eriksson och skribenten Petter Lobråten till de kända platserna men också uppleva tidiga morgnar i havsbandet, de åländska smakerna och öns rika kulturliv. Man får lära känna ålänningen som person och veta vad ön lever av. Konstnärliga och dokumentära bilder tillsammans med känslofulla texter beskriver Åland ur de flesta synvinklar. Författarna vill ge en helhetsbild av landskapet. En kärleksförklaring till deras ö och deras hem.

Åland, vårt Åland är den andra boken Daniel och Petter gör tillsammans. ”När vågorna vaknar”, som kom ut 2007, var en hyllning till den åländska skärgården, den här gången hyllas hela Åland.

56.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Daniel Eriksson, Petter Lobråten
  • Förlag: MyEyes Ab
  • Genre: Konst & drama
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 256
  • ISBN:9789526972206

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.