Styr ålänningarna sitt öde? – Demokratiperspektiv på Åland

”Ålandslösningen har utvecklats i snart hundra år, kanske mot alla odds. Det har inte hänt av sig självt. Demokratin är ett resultat av flera små handlingar under en lång tid och av många, kända och okända, människors insats på och utanför Åland.”

I tolv kapitel, ackompanjerade av Elis Fogdes underbara fotografier, utlånade ur Ålands museums bildarkiv, tar författarna med oss in i ett öppet samtal om demokratin på Åland – där fakta möter tolkning och där gamla frågor ställs på nytt, i nya former.

”Demokrati har inte alltid funnits på Åland och kan inte heller tas för given. Demokratin tar hela tiden nya skepnader och uttryck, precis som havet som omfamnar Åland.”

42.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Sia Spilipoulou Åkermark
  • Förlag: Ålands fredsinstitut, Cavannus
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Svenska
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 325
  • ISBN:9789526947310

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.