Mina noterade visor från Åland

Dessa naturnära och lättsjungna visor vill beskriva våra känslor för denna fantastiskt vackra övärld där vi ålänningar bor och arbetar. Alla melodier är skrivna av sångpedagogen och läraren Knut Grüssner från Godby mitt på Åland. Alla akvareller är målade av kyrkomusikern och sommarålänningen Lothar Fuhrmann från Noderstedt utanför Hamburg. Alla noter är dataprintade av lektorn och musikern Juhana Nevalainen från Kantvik utanför Helsingfors. De flesta texter är skrivna av läraren och ornitologen Göran Andersson från Godby, numera bosatt på Åland. Alla övriga texter är skrivna av poeter från Åland.

28.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Knut Grüssner
  • Förlag: PQR
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2015
  • Typ: Häftad
  • ISBN:Saknas

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.